moniIrinel Columbeanu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Judecătoria Buftea, solicitată să ia o decizie în dosarul privind încredinţarea mamei a fetiţei de patru ani, omul de afaceri spunând că va lupta pentru fiica lui „până la capăt”. „De Crăciun, Monica dansa prin baruri de noapte, iar eu stăteam cu fetiţa” a spus acesta judecătorilor.

Irinel Columbeanu a venit la Judecătoria Buftea, care urma să ia în discuţie cererea soţiei sale, Monica, de judecare în regim de urgenţă a încredinţării provizorii a fetiţei cuplului până la pronunţarea divorţului. Instanţa a amânat însă dezbaterile pentru luni. „De când Irina a venit în ţară (din SUA-n.r.), am petrecut fiecare zi alături de ea”, a spus Irinel Columbeanu. El a susţinut că a aflat din presă că Monica a cerut divorţul, că este de acord cu el, dar „cu foarte multe regrete”.Întrebat dacă îşi reproşează ceva în legătură cu mariajul, Irinel Columbeanu a spus că cea mai mare vină a sa este că a stat de vorbă cu jurnaliştii. Referitor la solicitarea Monicăi de a-i fi încredinţată ei fetiţa, Columbeanu a precizat că nu este de acord şi „că va lupta până la capăt pentru Irinuca”.

O lasă pe drumuri?

În ceea ce priveşte partajul, Irinel Columbeanu a spus că această chestiune nu ar trebui să intre în discuţie. El a amintit că i-a donat Monică un apartament în zona Pieţei Victoria, unde stăteau Irina şi bunica ei, pentru că grădiniţa la care merge fetiţa este în aproapiere. 5Irinel Columbeanu a susţinut că, dacă lucrurile se vor complica, există posibilitatea de revocare a donaţiei, pentru că apartamentul trebuie să rămână fetiţei. Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie.

În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu.

Moni vrea fetiţa. Iri nu i-o lasă

Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, Monica a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgenţă care îi permite încredinţarea copilului până la pronunţarea divorţului, astfel că a chemat în instanţă şi Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară. Acţiunea a fost depusă marţi. Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi modelul Monica Gabor s-au căsătorit în iulie 2006, la aproximativ cinci luni după ce s-au cunoscut. Nunta celor doi, care a avut loc la vila de la Izvorani, a fost una fastuoasă. Sursa: Mediafax

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. CSU Vointa Sibiu a invins azi pe Gaz Metan Medias 2 , cu 2-0 golurile Vointei fiind inscrise de Iulian Popa si Caius Lungu.