VIDEO – VIP: Irinel Columbeanu o acuză pe soţia sa că îi traumatizează fetiţa

1 511

moniIrinel Columbeanu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Judecătoria Buftea, solicitată să ia o decizie în dosarul privind încredinţarea mamei a fetiţei de patru ani, omul de afaceri spunând că va lupta pentru fiica lui „până la capăt”. „De Crăciun, Monica dansa prin baruri de noapte, iar eu stăteam cu fetiţa” a spus acesta judecătorilor.

Irinel Columbeanu a venit la Judecătoria Buftea, care urma să ia în discuţie cererea soţiei sale, Monica, de judecare în regim de urgenţă a încredinţării provizorii a fetiţei cuplului până la pronunţarea divorţului. Instanţa a amânat însă dezbaterile pentru luni. „De când Irina a venit în ţară (din SUA-n.r.), am petrecut fiecare zi alături de ea”, a spus Irinel Columbeanu. El a susţinut că a aflat din presă că Monica a cerut divorţul, că este de acord cu el, dar „cu foarte multe regrete”.Întrebat dacă îşi reproşează ceva în legătură cu mariajul, Irinel Columbeanu a spus că cea mai mare vină a sa este că a stat de vorbă cu jurnaliştii. Referitor la solicitarea Monicăi de a-i fi încredinţată ei fetiţa, Columbeanu a precizat că nu este de acord şi „că va lupta până la capăt pentru Irinuca”.

O lasă pe drumuri?

În ceea ce priveşte partajul, Irinel Columbeanu a spus că această chestiune nu ar trebui să intre în discuţie. El a amintit că i-a donat Monică un apartament în zona Pieţei Victoria, unde stăteau Irina şi bunica ei, pentru că grădiniţa la care merge fetiţa este în aproapiere. 5Irinel Columbeanu a susţinut că, dacă lucrurile se vor complica, există posibilitatea de revocare a donaţiei, pentru că apartamentul trebuie să rămână fetiţei. Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie.

În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu.

Moni vrea fetiţa. Iri nu i-o lasă

Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, Monica a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgenţă care îi permite încredinţarea copilului până la pronunţarea divorţului, astfel că a chemat în instanţă şi Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară. Acţiunea a fost depusă marţi. Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi modelul Monica Gabor s-au căsătorit în iulie 2006, la aproximativ cinci luni după ce s-au cunoscut. Nunta celor doi, care a avut loc la vila de la Izvorani, a fost una fastuoasă. Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. csu vointa sibiu scrie

    CSU Vointa Sibiu a invins azi pe Gaz Metan Medias 2 , cu 2-0 golurile Vointei fiind inscrise de Iulian Popa si Caius Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...