irinelIrina Columbeanu rămâne în grija tatălui său, Irinel Columbeanu la reşedinţa acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă a instanţei privind divorţul, a decis luni Judecătoria Buftea. Instanţa a luat această hotărâre după ce Irinel Columbeanu a susţinut că fetiţa în vârstă de patru ani nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, unde a stat o perioadă împreună cu mama ei, Monica Columbeanu.

Venită în ţară, Irina a vorbit cu psihologi, care au constatat că micuţa nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, a spus Irinel Columbeanu.

Instanţa Judecătoriei Buftea a respins, luni, cererea Monicăi Columbeanu de a-i fi încredinţată fetiţa până la pronunţarea unei decizii definitive în cazul divorţului.

Cererea a fost judecată, vineri, însă instanţa a amânat până luni pronunţarea deciziei.

La termenul de vineri, la instanţă au fost prezenţi atât Irinel Columbeanu, cât şi Monica, aceasta rămânând însă în maşină până la finalizarea judecării cererii.

„De când Irina a venit în ţară (din SUA-n.r.), am petrecut fiecare zi alături de ea”, a spus Irinel Columbeanu, vineri, după şedinţa de judecată.

El a susţinut că a aflat din presă că Monica a cerut divorţul, că este de acord cu el, dar „cu foarte multe regrete”. De asemenea, el a spus că tot din presă a aflat despre cererea Monicăi privind încredinţarea în procedură de urgenţă a Irinei Columbeanu.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva în legătură cu mariajul, Irinel Columbeanu a spus că cea mai mare vină a sa este că a stat de vorbă cu jurnaliştii.

Referitor la solicitarea Monicăi de a-i fi încredinţată ei fetiţa, Columbeanu a precizat că nu este de acord şi „că va lupta până la capăt pentru Irinuca”.

În ceea ce priveşte partajul, Irinel Columbeanu a spus că această chestiune nu ar trebui să intre în discuţie. El a amintit că i-a donat Monică un apartament în zona Pieţei Victoria, unde stăteau Irina şi bunica ei, pentru că grădiniţa la care merge fetiţa este în aproapiere. Irinel Columbeanu a susţinut că, dacă lucrurile se vor complica, există posibilitatea de revocare a donaţiei, pentru că apartamentul trebuie să rămână fetiţei.

Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu , primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie.

În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu. Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, Monica a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgenţă care îi permite încredinţarea copilului până la pronunţarea divorţului, astfel că a chemat în instanţă şi Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară. Acţiunea a fost depusă marţi.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi modelul Monica Gabor s-au căsătorit în iulie 2006, la aproximativ cinci luni după ce s-au cunoscut. Nunta celor doi, care a avut loc la vila de la Izvorani, a fost una fastuoasă.

sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns