decizie - u cluj se mută la mediaş pe stadionul lui gaz metan!
Foto - gazistul.blogspot.com

decizie - u cluj se mută la mediaş pe stadionul lui gaz metan!
Foto - gazistul.blogspot.com

GSP anunţă azi că după Sibiu, în anii 40, şi Alba Iulia, în acest sezon, „sepcile roşii” îşi vor disputa meciurile de pe teren propriu pe arena lui Gaz Metan.
„U” Cluj se mută din nou, conform celor de la Gazeta Sporturilor. De data aceasta la Mediaş, oficialii „şepcilor roşii” fiind nemulţumiţi de starea gazonului din Alba Iulia. De altfel, şeful clubului, Florian Walter, a răbufnit ieri. „Dacă se juca pe un teren normal cu Braşovul, altul era rezultatul. Dar cum să joci în noroi? A trebuit să-l trimit pe Ioan Mărginean să se ocupe de deszăpezire, că e localnic şi altfel discută cu oamenii de acolo”, a spus Walter. Azi, pînă la prînz, oficialii Clujului speră să bată în cuie termenii colaborării cu Gaz Metan Mediaş. Stadionul de la Mediaş a trecut printr-un amplu proces de modernizare în această toamnă, cînd şi gazonul a fost schimbat.

Primul meci cu Dinamo

Prima partidă pe care „U” Cluj o va disputa aici este cea cu Dinamo, din etapa a 23-a, programată pe 2 aprilie, urmînd ca închirierea arenei să fie prelungită pe toată durata returului. Indiferent unde jucăm, trebuie să abordăm meciurile la fel. Echipa are calitate. Îi trebuie doar un teren bun ca să se exprime Florian Walter „Stadionul nou nu va fi gata!”Walter e convins că nici stadionul din Cluj nu va fi gata în timp util şi că exilul se va prelungi şi în campionatul următor. „Cred că nu vom putea juca nici în toamnă pe noua arenă! Din semnalele mele, nu va fi gata prea curînd. Nici nu are cum să fie terminat în iunie, aşa cum se spune iniţial”, a mai spus Florian Walter. sursa: GSP.ro

6 meciuri va juca „U” Cluj pe stadionul din Mediaş în acest campionat, inclusiv meciul cu Gaz Metan, considerat pe teren propriu.

Ultima oră

Comentariul meu