trei şoferi prinşi băuţi la volan în arpaşu de jos şi amnaş

trei şoferi prinşi băuţi la volan în arpaşu de jos şi amnaşToţi cei trei conducători auto sunt acum cercetaţi pentru conducerea autoturismului cu alcoolemie peste limita legală.

În dimineaţa zilei de 28 februarie a.c., în jurul orelor 0300, IPJ Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că pe DJ 105 H, în localitatea Arpaşu de Jos s-a produs un eveniment rutier. Echipa operativă ce s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că F.I., de 26 de ani, domiciliat în Arpaşu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 105 H, în localitatea Arpaşu de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul volanului intrând în glisiera aflată pe partea stânga a sensului său de mers, în urma impactului rezultând avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat de către poliţiştii rutieri, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Sibiu unde i-au fost recoltate probe biologice. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de OUG 195/2002, republicată.

Şoferi tupeişti la Amnaş

În după-masa zilei de ieri, poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic, pe raza localităţii Amnaş, un autovehicul. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta este condus de M.N. (30 de ani, domiciliat în localitatea Amnaş), conducător auto ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanenţă Sălişte unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de OUG 195/2002, republicată. Un alt autovehicul a fost oprit pentru control în trafic, în aceeaşi zonă. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că şi conducătorul acestui autoturism – G.L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Amnaş, se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat de către poliţiştii rutieri, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanenţă Sălişte unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de OUG 195/2002, republicată.

Ultima oră

Comentariul meu