VIDEO – Lady Gaga naşte monştrii în noul clip intitulat “Born this Way”

129

Lady Gaga a lansat cel mai nou videoclip al său, pentru piesa “Born this Way”. Dacă ceea ce a realizat până acum a fost de fiecare dată criticat, actualul videoclip se pare că va fi cel mai controversat al artistei.

Vedeta a ilustrat în videoclip ideea melodiei, aceea de procreere, astfel că “Born this Way” este povestea naşterii noii rase.

Lady Gaga o întruchipează pe Mama Monstru, care la începutul videoclipului povesteşte cum a fost creată o nouă rasă extraterestră.

În videoclipul care durează 7 minute vedeta apare îmbrăcată în bikini negri din piele în timp ce dansează alături de mai mulţi bărbaţi şi femei, face gesturi obscene şi mişcări cu tentă sexuală. De asemenea, Gaga apare îmbrăcată într-un costum bărbătesc, cu faţa pictată precum un craniu.

Cele mai şocante scene din videoclip sunt însă cele în care artista dă naştere unor creaturi pe care le numeşte “monştrii ei”.

Lady Gaga a şocat publicul de la începutul campaniei de promovare a piesei “Born this Way”. La gala premiilor Grammy, artista a “eclozat” dintr-un ou uriaş ce a fost transportat pe scenă, unde cântăreaţa americană a interpretat noul ei single.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.