vointa1

vointa1Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, că Voinţa Sibiu este „o echipă cotată în clasamentele europene”. În prima etapă a returului CS Mioveni va juca, vineri, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Voinţa Sibiu.

Divizonara secundă şi-a prezentat noile achiziţii cu care echipa argeşeană va lupta în acest retur pentru promovarea în Liga I. Fotbaliştii achizionaţi de Dacia Mioveni în pauza competiţională sunt portarul Alberto Cobrea de la Udinese, fundaşii Alexandru Ciucur de la Pandurii, Constantin Bumbac de la Gloria Arad, mijlocaşul Sebastian Sfârlea de la FCM Târgu Mureş şi atacantul Daniel Stan de la Petrolul.

Se tem de furia sibienilor

„În primele patru etape sperăm să câştigăm toate meciurile. Important va fi însă primul, cel de vineri cu Voinţa Sibiu, ocupanta primului loc în Seria a II-a. Întâlnim liderul, o echipă cotată în clasamentele europene ca având cele mai puţine goluri primite într-un tur de campionat, dar sperăm să învingem”, a afirmat Ionuţ Popa. În prima etapă a returului CS Mioveni va juca, vineri, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Voinţa Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns