accident

accidentO femeie a fost lovită de un şofer neatent în timp ce făcea manevre de mers cu spatele cu maşina, iar un bărbat a traversat strada prin loc nepermis şi a fost lovit în plin de un autoturism.

În dimineaţa zilei de ieri, 1 martie, pe DN 14, în localitatea Şeica Mare s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: L.D., în vârstă de 42 de ani, domiciliat în Sibiu, în timp ce conducea o autoutilitară, la plecarea de pe loc, nu se asigură la efectuarea manevrei de mers înapoi şi accidentează o femeie care se afla în spatele autovehiculului. „În urma evenimentului, O.M. (61 de ani, domiciliată în localitatea Boarta) a suferit o vătămare corporală gravă, fiind transportată la Spital. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

A traversat fără să se asigure

Un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 1, în afara localităţii Miercurea Sibiului, în jurul orelor 19.10. L.L., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Covasna, s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus regulamentar pe drumul naţional. În urma accidentului a rezultat vătămare corporală gravă a pietonului, care a fost transporat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri” a mai spus Luciana Balteş.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns