Gaz Metan nu poate miza pe Eric nici cu Astra. Dudiță cere fanilor să umple stadionul

0 622

Doru Dudita mijlocas
Dudiță cere sprijinul suporterilor la meciul de duminică de la ora 16.00

Tehnicianul Cristian Pustai a prefatat astãzi în cadrul unei conferinte de presã partida de duminicã cu Astra Ploiesti, în care Gaz Metan nu poate conta pe serviciile brazilianului Eric, autorul dublei care a adus victoria grupãrii de pe Târnava Mare în tur.

„Revenim duminicã pe teren propriu si sã sperãm cã desi meciul se anuntã unul foarte, foarte greu, Astra fiind o contracandidatã pentru noi în vederea atingerii obiectivului, sã sperãm cã vom obtine cele 3 punte puse în joc. Lucrul îmbucurãtor din prima etapã este cã am reusit sã înscriem si de aceastã datã si timp de 55 de minute am fost superiori echipei care în acest an are sanse îndreptãtite la câstigarea titlului. La fel, la capitolul „minusuri”, putem spune despre atitudinea de dupã golurile primite, aceea cãdere inexplicabilã. Cred cã jucãtorii ar trebui sã înteleagã cã acest retur a început si nu mai putem face greseli copilãresti ca si în jocurile amicale”, a spus Pustai.

Vor atmosferă din partea fanilor

Mijlocasul Doru Duditã a declarat la rândul sãu, cã îsi doreste ca stadionul sã fie plin la ora meciului cu Astra Ploiesti si sperã cã astfel echipa sa va câstiga partida. „Cred cã este o partidã foarte dificilã pentru noi si sperãm sã câstigãm meciul. Atmosfera de la echipã este una bunã si sperãm cu totii sã fie foarte bunã dupã meciul cu Astra. Sper ca stadionul sã fie plin, pentru cã prezenta suporterilor ne influenteazã în bine, spun eu”, a precizat mijlocasul

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...