doru dudita mijlocas
Dudiță cere sprijinul suporterilor la meciul de duminică de la ora 16.00

doru dudita mijlocas
Dudiță cere sprijinul suporterilor la meciul de duminică de la ora 16.00

Tehnicianul Cristian Pustai a prefatat astãzi în cadrul unei conferinte de presã partida de duminicã cu Astra Ploiesti, în care Gaz Metan nu poate conta pe serviciile brazilianului Eric, autorul dublei care a adus victoria grupãrii de pe Târnava Mare în tur.

„Revenim duminicã pe teren propriu si sã sperãm cã desi meciul se anuntã unul foarte, foarte greu, Astra fiind o contracandidatã pentru noi în vederea atingerii obiectivului, sã sperãm cã vom obtine cele 3 punte puse în joc. Lucrul îmbucurãtor din prima etapã este cã am reusit sã înscriem si de aceastã datã si timp de 55 de minute am fost superiori echipei care în acest an are sanse îndreptãtite la câstigarea titlului. La fel, la capitolul „minusuri”, putem spune despre atitudinea de dupã golurile primite, aceea cãdere inexplicabilã. Cred cã jucãtorii ar trebui sã înteleagã cã acest retur a început si nu mai putem face greseli copilãresti ca si în jocurile amicale”, a spus Pustai.

Vor atmosferă din partea fanilor

Mijlocasul Doru Duditã a declarat la rândul sãu, cã îsi doreste ca stadionul sã fie plin la ora meciului cu Astra Ploiesti si sperã cã astfel echipa sa va câstiga partida. „Cred cã este o partidã foarte dificilã pentru noi si sperãm sã câstigãm meciul. Atmosfera de la echipã este una bunã si sperãm cu totii sã fie foarte bunã dupã meciul cu Astra. Sper ca stadionul sã fie plin, pentru cã prezenta suporterilor ne influenteazã în bine, spun eu”, a precizat mijlocasul

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns