pdl

pdlCu ocazia zilei de 1 Martie, Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu a venit în întâmpinarea primăverii cu o surpriză pentru doamne şi domnişoare. Atelierul de mărţişoare” s-a desfasurat în perioada 21-28 februarie 2011, la acesta participând un numar de peste 30 de tineri din cadrul organizaţiei de tineret.

Cu mult entuziasm, tinerii s-au gândit să îşi pună în valoare imaginaţia şi talentul artistic realizând peste 1000 de mărţişoare, dintre cele mai diferite, folosind mărgele, macaroane, seminţe de dovleac, hârtie creponată şi multe alte materiale reciclabile. „Atelierul de mărţişoare” s-a desfasurat în perioada 21-28 februarie 2011, la acesta participând un numar de peste 30 de tineri din cadrul organizaţiei de tineret. Mărţişoarele au fost împărţite în zona centrală a Municipiului Sibiu, între orele 16 şi 18. Pornind de la motto-ul „Primăvară este atunci când simți că ai chef să fluieri chiar dacă ai un pantof plin de zăpadă”, tinerii implicați în acest proiect au avut ca scop creșterea sensibilității cetațenilor prin lansarea mărțișorului drept un simbol al bucuriei de a trăi, al dragostei de viață, un semn prin care oamenii salută venirea primăverii. Mărțișorul este și va fi întotdeauna simbolul soarelui și al purității sufletești. “Prin efortul lor, tinerii au dovedit că sunt uniţi, ingenioşi şi bucuroşi să facă parte dintr-o organizaţie puternică. De 1 Martie, tinerii au realizat o acţiune de împărţire a mărţişoarelor confectionate şi de vestire a venirii primăverii. De asemenea, mărţişoarele expuse în sediul Organizaţiei Judeţene a PDL Sibiu pot fi luate acasă şi oferite celor dragi, contra unei donaţii. Sumele astfel adunate se vor redirecţiona către proiectele de responsabilitate socială, stabilite în cadrul programului de acţiuni OT-PDL Sibiu, pe anul 2011”, au declarat reprezentanţii Organizaţiei de Tineret PDL Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. da…e o chestie…pan la urma tinerii fac si lucruri bune…pt ca in ziua de azi lumea cam uita sa se bucure , sa vada si partea pozitiva a lucrurilor…

  2. Felicitari tuturor tinerilor care s-au implicat, fiecare martisor a fost lucrat cu mult suflet si daruire.

  3. Cata rabdare sa faci atatea martisoare:))) eu nu as fi avut:))) bravo lor…Apreciez ingeniozitatea si ideea de a aminti tuturor frumusetea primaverii!