seals111

seals111CSU Sibiu nu poate miza pe cei doi jucători din cauza unor accidentări. Seals este optimist în privința șanselor Sibiului de a ajunge în play-off. Meciul de sâmbătă este live pe csufans.ro și pe site-ul nostru, oradesibiu.ro cu începere de la ora 18.00.

Sibiul se confruntă din nou cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Brașovul, o partidă aparent mai ușoară față de ultimele disputate de CSU. Directorul sportiv al clubului, Horațiu Floca spune că Seals și Crăciun vor sta probabil în tribună sâmbătă seară, din cauza unor probleme de sănătate. ”Am avut o săptămână în care nu toți jucătorii s-au antrenat. La Mediaș am avut o atitudine bună, dar din păcate faptul că au avut o rotație mai bună a jucătorilor, a adus câștig de cauză medieșenilor. Din păcate LeVar Seals nu s-a antrenat deloc săptămâna aceasta, iar Crăciun este în continuare indisponibil. Pentru noi urmează o serie de meciuri de care depinde intrarea noastră în play-off. Crăciun nu va juca în partida cu Brașovul mai mult ca sigur. El face recuperare și va mai trece ceva timp până își va reveni complet. Important este să câștigăm cât mai multe meciuri din cele rămase de jucat. Trebuie să câștigăm cel puțin 2 meciuri în deplasare și totul acasă, pentru a avea șanse reale de a ajunge în play-off” a spus Horațiu Floca.

Seals: ”Nu vreau să intru în istoria Sibiului va făcând parte din echipa ce a ratat play-off-ul”

Americanul LeVar Seals a mărturisit că nici nu concepe ca CSU să nu se califice în play-off în acest sezon. ”Șansele de a ajunge în play-off sunt aceleași. Urmează meciuri grele pentru noi, dar nimic nu e pierdut dinainte. Nu m-am așteptat să fim într-o astfel de situație când am ales să vin la Sibiu. Nu vreau să intru în istoria Sibiului ca făcând parte din echipa ce nu a ajuns în play-off. Noi ne pregătim să jucăm cât mai bine. Nu cred că s-a schimbat ceva după plecarea lui Prakuraitis, în sensul că noi ne vedem de treabă și ne antrenăm ca să jucăm cât mai bine. La Mediaș cred că am jucat mai bine decât în precedentele partide. Nu știu dacă voi juca cu Brașovul. O să vedem probabil lucrul acesta în ziua meciului. Depinde de cum mă simt, pentru că nu vreau să forțez o accidentare mai dificilă. Antrenamentele sunt Ok cu Cătălin Vulc și cu Cristi Crăciun. Atâta timp cât toți respectăm ceea ce ne spun, lucrurile sunt în regulă” a spus Seals.

VEZI ÎNREGISTRAREA VIDEO PENTRU DECLARAȚII COMPLETE!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns