Victorie lejeră pentru CSU cu Brașovul. Vezi înregistrarea meciului și declarația lui Cătălin Vulc!

161

Cătălin Vulc cere dăruirea de la Mediaș din partea jucătorilor săi pentru meciul de la Timișoara

CSU nu a avut probleme decât în primele minute cu cei de la Brașov. Universitarii s-au impus cu 99-62 și joacă etapa viitoare la Timișoara un meci crucial pentru accederea în play-off. Antrenorul Cătălin Vulc spune că Sibiul va face o apărare agresivă cu Elba.

 

Partida de sâmbătă seară cu Cuadripol Brașov a fost mai degrabă un antrenament cu public pentru meciul de săptămâna viitoare cu Timișoara. În condițiile în care Seals a fost menajat, Crăciun este accidentat, iar Haiduc s-a accidentat și el la antrenamentul de vineri seară, Cătălin Vulc a dat credit pe teren și jucătorilor care au jucat mai puțin în această ediție de campionat. Lefter, Dinu și Alibec au și marcat de altfel pentru universitari. Sârbul Markovic a înscris cele mai multe puntcte pentru Sibiu. Sibiul a condus cu 28-15 după 10 minute, iar la pauza mare scorul a ajuns la 53-25. La brașoveni au evoluat și doi jucători care au jucat în trecut și la CSU Sibiu. Miță Popa și Bubanja au avut însă evolulții modeste, în nota jocului practicat de gruparea oaspete. CSU s-a impus cu 28-20 și în sfertul trei, iar până la final doar un punct a lipsit ca tabela să arate cifra 100 în dreptul grupării pregătită de Cătălin Vulc. CSU a învins meritat cu 99-62, iar acum urmează o serie de partide de foc, care vor clarifica soarta universitarilor în privința accederii în play-off.

 

CSU Sibiu:
Dinu 3, Brown 10, Calotă 15, Atanackovic 14, Lefter 8, Alibec 2, Markovic 20, Herndon 13, Harison 14.

 

CSU Cuadripol:

Paliciuc 11, Bubanja 10, Drăguș 11, Dohi 17, Mihai 4, Boian 3, Popa 4, Codin 2.


Cătălin Vulc: ”Vreau să schimb mentalitatea jucătorilor”

”Trebuie schimbată puțin mentalitatea jucătorilor. Trebuie să fim mult mai activi în apărare față de înainte și să încercăm să fim concentrați pe tot parcursul meciului, pentru că s-a văzut și azi că am fpst concentrați doar o parte din meci. Ne ajută mult că CSM București a pierdut la Iași, dar ne ajută doar dacă câștigăm și noi la CSM București. Noi trebuie să câștigăm toate meciurile de acasă, plus cele cu Timișoara și CSM din deplasare și dacă se poate chiar și la Steaua. Sunt convins că dacă ne vom apăra cu dăruirea care a fost la Mediaș, vom învinge la Timișoara. Crăciun va face luni analize amănunțite și în funcție de rezultat vom ști dacă el va mai juca. Noi avem nevoie mare de el. Lefter a jucat bine, dar am așteptări mai mari din partea lui. Putem surpinde Timișoara numai dacă ne aprăm agresiv pe toată durata meciului. Nu va fi ușor, pentru că au jucători experimentați și redutabili. Nu există o altă opțiune în afară de victorie pentru noi”.

VEZI ÎNREGISTRAREA MECIULUI

SFERTUL 1

SFERTUL 2

SFERTUL 3

SFERTUL 4

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.