VIDEO – FOTO: Sute de oameni au participat la inaugurarea oficială a celui mai mare complex de schi din România

93

Cel mai nou complex de pârtii din România, Arena Platoș, a fost inaugurat oficial vineri, 4 martie, la ora 17:00. Ambasadorul Austriei în România a fost prezent la festivitate, alături de viceprimarul Sibiului, Virgil Popa și vicele Constantin Șovăială de la Consiliul Județean. Peste 200 de schiori au fost prezenți la evenimentul care a avut parte și de o slujbă de sființire, precum și de focuri de artificii.

 

Evenimentul a fost prilej de sărbătoare pentru toată lumea. Toți schiorii și snowboarderii care au fost prezenți vineri la inaugurarea oficială a resortului Arena Platoș au beneficiat de gratuitate pe toate instalațiile de transport pe cablu ale complexului între orele 16:00 – 22:00. Resortul Arena Platoș este situat la 1 kilometru de intrarea în Păltiniș, pe drumul județean 106A. Complexul este rezultatul unei investiții concepute de trei parteneri, Martin Freinademetz, Andy Fazekas și Aurel Balu.[nggallery id=674]

Cinci pârtii de calitate

Cea mai lungă are 640 de metri iar cea mai scurtă, cea destinată începătorilor, o lungime de 240 de metri. De asemenea, schiorii și snowboarderii pasionați de sporturile extreme își pot testa abilitățile în cel mai modern fun-park din România, o pârtie pe care au fost construite mai multe obstacole pentru trick-uri și sărituri. Complexul cuprinde o şcoală de ski şi snowboard, un centru de închirieri echipament precum şi un spaţiu destinat special copiilor începători. Două dintre pârtiile complexului sunt dotate cu instalații de nocturnă, funcțională în zilele de miercuri și sâmbătă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)