video - gazul a jucat modest și nu a scos decât un egal cu astra. vezi fazele meciului și ce a spus pustai la final!

video - gazul a jucat modest și nu a scos decât un egal cu astra. vezi fazele meciului și ce a spus pustai la final!Mediașul a jucat modest cu Astra, într-o partidă în care oaspeții au avut cele mai mari ocazii de gol. Gazul rămâne fără succes în ultimele trei meciuri jucate, iar ploieștenii arată că granzii din fruntea clasamentului vor avea meciuri grele împotriva lor.

 

Frigul și norii s-au rispit parcă la un semnal cu 10 minute înaintea începerii meciului de la Mediaș. La primul examen din acest an în fața propriilor suporteri, medieșenii au reușit să înduplece și soarele ca să se arate pe cer pentru a spectatorii să vină în număr cât mai mare la stadion. Cei peste 3.000 de spectatori nu au avut parte însă de un spectacol fotbalistic în primele 10 minute ale meciului. Nici gazdele și nici ploieștenii lui Selymeș nu au tras nici măcar un șut la poartă. Pestana a adus prima ocazie mai importantă a meciului în minutul 12, atunci când șutul său a trecut la 2 metri de poarta lui Pleșca. Gazdele au replicat timid prin Kubala, dar primul șut la poarta lui Grigore a fost departe de buturile Astrei.
Mediașul putea deschide scorul în minutul 28, când mijlocașul Markovici s-a înălțat frumos în centrul careului mare, dar lovitura sa de cap a fost reținută greu de Grigore, pe linia porții. După pauză ambii antrenori au făcut schimbări. Pustai l-a aruncat în luptă și pe Lițu alături de Bratu, iar Selymeș l-a băgat pe Stan în locul apaticului Pestana și jocul s-a mai înviorat. Strătilă a tras în plasa laterală din 5 metri în minutul 53, iar de partea cealată pericolul a venit de la Pârvulescu, intrat în teren în mintul 59 în locul neinspiratului Kubala. Lițu a avut șansa să încrie în minutul 64, dar șutul săun din 10 metri, a lovit plasa laterală, la o palmă de sâtlpul din dreapta porții lui Grigore. Vukadinovic a centrat apoi de două ori de pe stânga, dar de fiecare dată fundașii Astrei au respins.  
Oaspeții au trecut apoi de deschiderea scorului în minutul 77, când Morais a lovit violent bara cu un șut din lovitură liberă de la peste 30 de metri. Două minute mai târziu Tigoianu a profitat de un luft al lui Lazăr, dar a tras direct în Pleșca de la 16 metri, după ce a scăpat în situație de unu la unu cu portarul Mediașului.

Meciul s-a încins, iar Lițu a ratat și el în minutul 83, când a șutat pe lângă din 9 metri, după o pasă excelentă a lui Dudiță. Până la final nimic nu s-a schimbat pe tabelă, remiza fiind echitabilă per ansamblu.

Pustai: ”Aștepam mai mult de la Florin Bratu”

„Este un egal echitabil. Aşteptam mai mult de la Bratu, în special în prima repriză. În repriza a doua a jucat puţin mai bine, după ce a intrat şi Liţu”, a acuzat Pustai, care resimte şi lipsa golgheterului Eric. „Ne lipsesc clarviziunea şi execuţiile lui Eric, dar şi viteza lui Muntean. Avem câteva probleme şi trebuie să le rezolvăm. Ne-am propus 20 de puncte în acest miniretur şi sper să le facem”, a mai spus tehnicianul medieşenilor.

Selymes: „Dacă eram deştepţi, câştigam”
Tehnicianul ploieştenilor spune că egalul de la Mediaş avatajează gazdele. „Înainte de meci aş fi fost mulţumit cu un egal, dar acum pot spune că am pierdut două puncte. Dacă eram mai deştepţi câştigam. În plus, am avut un penalty în minutul 4, care nu ne-a fost acordat”, a spus Tibor Selymes după meci.

Ultima oră

Comentariul meu