Ora de Sibiu
Știri in direct

Un 8 Martie special pentru femeile din Sibiu aflate în dificultate

108

Asociaţia A.L.E.G. organizează în perioada 8-11 martie o acţiune sub  motto-ul “Crede în tine!” adresată femeilor şi fetelor aflate în dificultate şi care, la vârste şi în situaţii diferite, au o nevoie comună: aceea de a fi sărbătorite şi încurajate să creadă în forţele proprii.

 

Voluntarii şi membrii A.L.E.G. vor vizita Centrul de plasament Cisnadie, Asociaţia Casa de Femei Creştină Germană Estera – Centru pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie din Mediaş şi Aşezămantul Insula Speranţei din Şelimbar- Centru de reabilitare pentru femei dependente de alcool, droguri şi medicamente.

 

Prezentare specială

Voluntarii A.L.E.G. au pregătit o prezentare despre femei din România şi din alte ţări care au realizat lucruri extraordinare prin forţe proprii deşi s-au confruntat cu situaţii personale dificile, femei despre care merită să vorbim şi care pot inspira şi motiva, precum sportiva Maria Cioncan, scriitoarea Herta Müller sau vedeta americană de televiziune Oprah Winfrey.  “Ziua Femeii este o ocazie în care e bine să reamintim în primul rând femeilor despre forţa lor de a transforma loviturile vieţii în surse de motivare pentru succes. Voluntarii nostri vor vizita acele femei care au cea mai mare nevoie de exemple pozitive pentru a le convinge că şi ele pot depăşi situaţiile grele cu care se confruntă”, a declarat Camelia Proca, director A.L.E.G. Pe lângă mesajul de încurajare, femeile vor primi şi mărţişoare dulci marca A.L.E.G precum şi materiale informative.

Donaţi 2 la sută pentru A.L.E.G.

Asociaţia A.L.E.G. desfăşoară activităţi de prevenire şi combatere a violenţei şi discriminării împotriva femeii, iar finanţarea acestor activităţi depinde în mare măsură de donaţii şi sponsorizări – în general fonduri private. Cei interesaţi pot susţine activităţile noastre prin direcţionarea către A.L.E.G. a 2% din impozitul pe venit datorat statului. Acest lucru se face prin completarea datelor asociaţiei în secţiunea specială “destinaţia sumei reprezentând 2%” din formularul 200 care se depune până pe 15 mai la administraţia financiară: Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen, Sibiu, cod de identificare fiscal 16717410, cont RO38 RZBR 0000 0600 0533 6649. Pentru informatii suplimentare: tel. 0753 893 531, e-mail: aleg_romania@yahoo.com, www.aleg-romania.eu

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...