Patru condamnaţi reţinuţi de poliţiştii sibieni la Axente Sever, Dumbrăveni şi Copşa Mică

0 175

puscarieToţi condamnaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Axente Sever au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Mediaş pe numele lui D. L., în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Agârbiciu. În baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

 

Condamnat la patru ani închisoare reţinut la Dumbrăveni

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Dumbrăveni l-au identificat şi reţinut H.T., pe numele căruia Judecătoria Mediaş a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani închisoare. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

 

Doi copşeneni duşi în carceră

În după-masa zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică i-a identificat şi reţinut pe L.R. (20 de ani, domiciliat în Copşa Mică) şi V.D. (20 de ani, domiciliat în Copşa Mică), pe numele cărora Judecătoria Mediaş a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnaţi la 1 ani şi 10 luni închisoare, fiecare. Cei doi condamnaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.