Bande de hoţi din locuinţe arestate de poliţie la Dumbrăveni şi Sibiu

0 154

puscarie1Autorii mai multor furturi din locuinţă au fost identificaţi de poliţiştii din Dumbrăveni şi Sibiu în ultimele zile. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în vederea stabilirii întregii activităţi infractionale a grupului.

 

În cursul zilei de ieri, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni în vederea identificării autorilor mai multor infracţiuni de furt din locuinţă comise în ultima perioadă pe raza de competenţă, au fost identificaţi 3 minori, cu vârstele cuprinse între 14 şi 17 ani, domiciliaţi în localităţile Daneş şi Târnăveni, suspectaţi de săvârşirea a 5 astfel de infracţiuni. În urma cercetării acestora de către poliţiştii de investigaţii criminale din Mediaş, s-a stabilit faptul că în perioada 27.02 – 07.03.2011, pe timp de zi, au comis un număr de 5 furturi din locuinţe în municipiul Mediaş, toate rămase iniţial cu autor necunoscut. „Doi dintre minori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroul de Investigaţii Criminale Mediaş în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupului de minori”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

 

Cercetaţi în stare de arest preventiv, pentru furt din locuinţe

Numai puţin de 4 tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea a 2 furturi din imobile din municipiul Sibiu. În cursul zilei de ieri, 3 dintre aceştia au fost prezenaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celor trei, Judecătoria Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadaă de 19 zile pentru minorii M.S. şi V.S. şi respectiv, 29 de zile pentru S.A.Cercetarile sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în vederea stabilirii întregii activităţi infractionale a grupului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.