incendiu

incendiuPrin aceasta acţiune se doreşte a se elimina incidentele din anii trecuţi, când focurile lăsate fără supraveghere de către agricultori au distrus şi importante zone împădurite cu puiet.

 

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică (S.V.S.U.), pentru a veni în sprijinul cetăţenilor la începutul de an, la curăţarea loturilor agricole, a iniţiat un program de  incendieri controlate ale loturilor cu risc sporit de extindere a focului la culturi sau zone împădurite învecinate. Prin aceasta acţiune se doreşte a se elimina incidentele din anii trecuţi, când focurile lăsate fără supraveghere de către agricultori au distrus şi importante zone împădurite cu puiet.

„Acest program a început la data de 7 martie şi se va încheia la data de 18 martie, perioadă în care facem apel la toţi cei care doresc asistenţă pentru incendierea controlată a loturilor agricole sa se adrese la sediul Primariei Copşa Mică la compartimentul S.V.S.U.” spune Tudor Mihalache, primarul oraşului Copşa Mică.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu