eric

ericJucătorului medieşenilor, Eric de Oliveira, a revenit în primul meci oficial pentru Gaz în 2011, aducînd 3 puncte echipei antrenate de Cristi Pustai, victorie ce-i propulsează la egalitate de puncte cu Rapid şi Dinamo. Gazul a învins duminică după amiază la București, pe Sportul Studențesc, cu 1-0.

– Eric primul meci cu victorie şi gol marcat pentru tine!
– Sînt fericit că am reuşit să încriu, dar cel mai important este că echipa noastră a cîştigat şi plecăm acasă cu toate punctele puse în joc. Avem mult de muncit, am întîlnit un adversar bun, dar cred eu că am avut şi foarte mult noroc. Puteam să pierdem, dacă adversarii noştri reuşeau să înscrie la fel ca noi, din penalty.

– Ai cam obosit la primul meci în 2011.
– N-am ce face, am pierdut pregătirea cu echipa şi normal că e greu. E bine că am reuşit să joc astăzi, ştiam că o voi face doar ultimele 20 de minute, dar domnul Pustai a avut încredere în mine şi m-a băgat încă de la pauză. Am marcat şi îi mulţumesc că mi-a dat şanse. Oricum Eric nu e încă Eric, mai am mult de tras ca să ajung la forma mea din tur.

– Ai ajuns la 10 reuşite, pregătit să fii golgeter?
– Am spus că nu am venit la Mediaş pentru a termina pe primul meci în clasamentul golgeterilor. Vreau să înscriu în fiecare meci dacă se poate, dar să plecăm cu toate punctele acasă. Degeaba marchez, dacă pierdem şi nu acumulăm cît mai multe puncte în clasament.

– Ţi-e frică că-ţi ia Bratu locul în echipă?
– Nu am de ce să mă tem de Bratone. Este un jucător important, care a venit să ne ajute şi să ne îndeplinim obiectivul propus.

– Sînteţi gata să jucaţi în Europa League?
– Cînd ne-am gîndit la asta am greşit şi nu am intrat la fel de concentraţi pe teren. Trebuie să uităm că avem şansa să ajungem acolo şi sîntem obligaţi să adunăm cît mai multe puncte.

– Cui dedici golul de azi?
– În primul rînd mamei pentru că a fost ziua ei, dar şi mătuşei mele a cărei zi de naştere e azi. Nu mai zic, că e şi meritul prietenei mele.

– Eşti pregătit să devii tătic?
– Da, abia aştept! Nu am dormit deloc înainte de meci, cu greu m-a luat somnul pe la 3 dimineaţa, l-am visat şi e normal că abia aştept să se nască.

– Te gîndeşti să pleci la vară de la Gaz Metan?
– Pînă la vară mai e destul de mult. Important este să joc cît mai bine aici, iar din vară vom vedea ce voi face.E logic că-mi doresc să ajung la o echipă mult mai mare, dar e prea devreme să discutăm despre acest lucru.

Eric mai are mult de muncă, dar astăzi şi-a făcut datoria şi ne-a adus trei puncte foarte importante Cristi Pustai antrenor Gaz Metan

sursa: GSP

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns