negut
Sibienii au jucat modest cu Fc Bihor. Foto: Ovidiu Matiu

negut
Sibienii au jucat modest cu Fc Bihor. Foto: Ovidiu Matiu

Sibienii au dominat partida la care au venit peste 5.000 de spectatori, dar oaspeții au fost cei care au marcat singurul gol al meciului. Voința a înscris și ea odată, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. Este prima înfrângere în liga 2, pentru gruparea lui Pelici. Sibiul joacă etapa viitoare la Vâlcea.

 

CSU Voința Sibiu a început cum nu se poate mai prost returul de pe teren propriu. După ce au scos un egal la Mioveni, echipa lui Pelici s-a împiedicat în fața celor de la FC Bihor Oradea. Unicul gol al meciului a fost înscris de Florin Pop în minutul 71, acesta speculând o respingere slabă a portarului Zăvoi și înscriind simplu din 3 metri singurul gol al meciului. În minutul 79 Pop a înscris frumos din vole, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside, faza fiind una discutabilă.

 

Hămbășan, negru de supărare

Patronul echipei sibiene, Ioan Hămbășan a criticat atât jocul echipei cât și tactica abordată de antrenorul Alexandru Pelici. Hămbășan crede că o parte din jucători nu au făcut față presiunii și mizei jocului. ”Asta ne e valoarea, la ce am jucat nu am meritat mai mult. Eu spun că nu ne-am dorit victoria. Tactica a fost greşită, am început fricos şi nu ai cum să câştigi aşa. Trebuia să jucăm mai ofensiv şi cu mai mult curaj. Asta e, trebuia să vină şi o înfrângere, nu putem bate la infinit. Am încredere în continare în jucători, dar sunt unii care nu ştiu să joace sub presiune. Probabil acest eşec ne-a adus cu picioarele pe pământ. Am spus-o şi mă repet: nu avem ca obiectiv promovare, ci o clasare în priemle 7 locuri, nu va fi o tragedie dacă nu ajungem în Liga I” a spus acesta.

beza
Beza a avut câteva ocazii bune pentru echipa sa. Foto: Ovidiu Matiu

Oaspeți în culmea fericirii

De partea cealaltă, antrenorul Gheorghe Ghiț și-a felicitat public jucătorii pentru evoluția de la Sibiu și mai ales pentru cele trei puncte câștigate pe terenul unde nimeni nu învinsese până azi, în liga 2. „Vreau să îmi felicit echipa, am făcut un meci bun şi am câştigat la o grupare care pierde foarte greu puncte pe teren propriu. Avem o formaţie tânără şi vrem să facem un lot competitiv pe viitor. Cu această victorie cred că am revenit pe drumul cel bun. Au fost două reprize distince. Sibiul a jucat organizat şi bine defensiv în prima repriză, dar la pauză le-am spus jucătorilor mei că vor apărea spaţii în defensiva Sibiului. Mă bucur că am reuşit să profităm de acest lucru. Arbitrajul cred că a fost corect, la golul lor a fost offside. Cred că la promovarea se bat 5 echipe: Mioveni, Petrolul, Sibiu, Bihor şi Iaşi”, a spus Ghiț.

 

Avalanșă de spectatori….

La meciul de duminică după amiază de pe Municipal, au venit aproape 6.000 de spectatori ca să vadă la lucru echipa sibiană. Din păcate atmosfera a fost departe de a fi una de zile mari. Spectatorii s-au limitat la aplauze firave la adresa favoriților și chiar au fluierat atunci când Sibiul a jucat mai slab. La final însă jucătorii au fost aplaudați. Voința a avut parte de o galerie inimoasă, care a încurajat de la peluză gruparea favorită. De semnalat și prestația foarte slabă a crainicului stadionului Municipal, care nu se ridică deloc la pretențiile unei grupări ce trage să ajungă în liga 1.clasament liga 2

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Slab crainicul, plictisitor meciul, era dezamagire mare si daca ramanea 0-0. Cate o ocazie adevarata au avut ambele echipe (in afara de golul anulat Sibiului), in rest mingi de la unii la altii.