Studenții luptă pentru supremație la fotbal la ”Cupa Studentului”

131

teren sintetic scoala 21 11Peste 10 echipe s-au înscris până acum la ”Cupa Studentului la Fotbal”, competiție ce are loc în weekend pe terenul sintetic din incinta Școlii Generale Numărul 21 de pe strada Luptei.

Suprafața sintetică de pe Luptei 27 este în zilele de 19 și 20 martie 2011, gazda unei competiții sportive organizată sub sloganul ”play, fight&win”, de către profestorii Darius Mara și Marian Pop. Organizatorii Cupei Studentului la Fotbal doresc ca această competiție să devină una de tradiție pentru studenții din municipiul Sibiu. Deja la competiție s-au înscris peste 10 echipe de la Facultățile de Inginerie, Jurnalistică, Științe Economice și Medicină. Sperăm ca până la debutul competiției să mai vină și alți studenți pentru a participa la eveniment”, spune Darius Mara, unul din organizatori. Competiția se adresează studenților de la toate facultățile din municipiul reședință de județ. Regulamentul prevede că fiecare echipă poate fi formată din maxim 12 jucători, respectiv cinci de câmp și șase rezerve, iar schimbările se pot face în număr nelimitat. Alte informatii in legatura cu regulamentul vor fi prezentate la ședința tehnică care va avea loc  în data de 17.03.2011 ora 17.00, chiar la terenul de fotbal unde sâmbătă de la ora 10.00 va avea loc primul meci oficial.

Vor fi acordate premii, diplome și medalii pentru echipele fruntașe. Alte informații se pot obține chiar de la organizatori, la numărul de telefon 0743.585.268

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.