liquid

liquidUnul din cele mai cunoscute cluburi din Sibiu,te invita să sarbatoresti cei 5 ani de existenţă cu în trei seri speciale, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă.

Aniversarea de 5 ani aduce pe scena cele mai reusite evenimente de pana acum .Maratonul aniversar se intinde pe perioada  17-19 Martie si in fiecare zi venim cu o tematica diferita… „In ultimii 5 ani am incercat sa aducem cele mai prestigioase nume pe partea de Dj si Live Acts.Petrecerile din Liquid sunt renumite pentru atmosfera incendiara si cele mai reusite show-uri,totodata am pus la dispozitie cel mai profesinist personal. Aniversarile au fost un prilej de a ne conecta direct cu clientii nostri si  de a ne apropia de nevoile lor.Istoria Liquid e una plina de evenimente ,prezentari fashion ,Dj internationali,trupe romanesti si internationale.Situat in centru ,un club elegant cu elemente clasice de design,cu zona V.I.P,terasa,un loc viu care isi propune mereu sa se ridice la inaltimea cerintelor ,dovada fiind faptul ca ne schimbam infatisarea in fieare an” spun cei de la Liquid.

Trei seri speciale

Joi 17 Martie 2011

Girls Night Out ,bautura e gratuita pt toate femeile , invitat este SMILEY

Vineri 18 Martie 2011

Glamour Night ,Liquid prezinta un concept de notorietate mondiala Buddha Bar,invitat special DJ RAVIN-rezident Budda Bar Paris si un show exploziv de animatie :Gomorrah Show direct din Ibiza.

Sambata 19 Martie 2011

Flight Club,clubul se transforma intr-un avion care te duce de la RIO ,la New York si Ibiza,Dj Xicu Portas resident Pacha Ibiza si un show exploziv de animatie :Gomorrah Show direct din Ibiza.

Comentariul meu

Lasă un răspuns