Victorie pentru CSU la CSM Bucureşti. Vezi ce a spus Vulc după meci!

126

Markovic a jucat bine la Bucureşti. Foto: Silvana Armat

CSU Sibiu s-a impus cu 59-70 la Bucureşti, la capătul unui meci pe care sibienii l-au dominat la început şi mai ales în ultimul sfert. Cătălin Vulc spune că Sibiul mai are de lucrat la „unitatea echipei”. CSU joacă etapa viitoare cu Politehnica Iaşi.

CSU a condus după primele 10 minute cu 17-20 pe tabelă, dar gazdele au avut o tresărire de orgoliu şi au trecut în avantaj în sfertul doi. Seals a înscris două consecutive de trei puncte, dar bucureştienii au intrat în avantaj de un punct la pauza mare, graţie unei reuşite din aruncare liberă, a lui Macaveiu, scorul la jumatea partidei fiind 31-30 pentru CSM.

Gazdele au luat avans pe tabelă şi în sfertul trei. CSM a condus cu 51-48, după 30 de minute, dar a venit sfertul patru în care Sibiul a jucat excelent. Calotă, Markovic şi Harrison au jucat excelent, iar CSU s-a impus cu 59-70, ocupând acum locul 9 în clasament, la un punct în spatele Piteştiului.

Declaraţii la final

Liviu Puicu, preşedinte CSM Bucureşti

„A fost un meci slab în care noi nu am reuşit să trecem peste adversari din cauza greşelilor individuale”.

Cătălin Vulc, antrenor CSU Sibiu:

„A fost un meci greu, dar din fericire pentru noi, băieţii au demonstrat că sunt o echipă şi am reuşit să câştigăm. Din păcate anul acesta am avut un sezon slab, un retur mai dificil şi prin urmare suntem aici şi ne luptăm pentru a intra în playoff. Eu mă simt bine alături de băieţi dar ar trebui să mai lucrăm puţin la unitatea Sibiului ca şi echipă, numai aşa putem câştiga meciurile”. sursa: numaibaschet.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi