VIDEO – Concurs de desene la All Star Game din aprilie de la Sibiu

0 258

logo frbCopiii de grădiniţă şi de clasa I sunt invitaţi să participe la un concurs de desene, la care cele mai frumoase vor fi premiate în pauza All Star Game-ului de baschet masculin din 9 aprilie de la Sibiu.

CSU Sibiu a anunţat joi că lansează un concurs inedit care se adresează exclusiv copiilor. „Vom organiza cu ocazia acestui eveniment un concurs de desene pentru copiii de grădiniţă şi clasa I, cu tema baschet. Data limită de depunere a acestor desene este 5 aprilie şi ele se primesc la sediul clubului nostru din strada Rennes. Cele mai bune vor fi premiate cu ocazia balului de caritate care se organizează după All Star Game” a spus directorul sportiv al lui CSU Sibiu, Horaţiu Floca.

Bilete din 5 aprilie

CSU Sibiu a anunţat joi că deocamdată nu s-a stabilit încă preţul biletelor pentru acest eveniment. „Cel mai probabil ele vor fi puse în vânzare în săptămâna ce precede evenimentul de la sala Transilvania. Nici echipele nu s-au stabilit pentru că se aşeteaptă şi votul publicului, pe siteul Federaţiei” a mai spus Horaţiu Floca.

VEZI VIDEO PENTRU DECLARAŢII COMPLETE!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.