VIDEO – „Start a party” with „THE BEAT” a ajuns în oraș! Vezi imaginile!

0 221


În a patra săptămână a turneului naţional J&B, BEAT-urile se aud în Sibiu, sâmbătă, 26 martie, în club Liquid începând cu ora 23.00. Vineri însă BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, în cafeneaua Mai Caffe & Lounge, începând cu ora 21.30.

J&B, whisky-ul celor mai reuşite party-uri, porneşte în turneu naţional pe BEAT-uri antrenante, continuând tradiţia organizării celor mai surprinzătoare petreceri, într-o nouă campanie, „THE BEAT!”, sub conceptul „Start a party!”. Din 5 martie, BEAT-urile trupei Sensor au aruncat în aer petrecerea J&B din Braşov, Constanţa, Iaşi urmând alte 3 săptămâni de turneu în Sibiu, Cluj şi Bucureşti.  „Start a party” cu „THE BEAT!” oricum, oriunde şi pentru oricine fiindcă orice party poate începe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadează de cum intrăm într-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: în casă, la birou, pe stradă, în club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne înconjoară: sunetul tastaturii, bătaia creionului pe birou, paşii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reuşite petreceri: BEAT-urile însoţite de atitudinea potrivită, bună dispoziţie, oameni şi băutura preferată.

Două seri de distracţie

În a patra săptămână a turneului naţional J&B, BEAT-urile se aud în Sibiu, sâmbătă, 26 martie, în club Liquid începând cu ora 23.00. J&B, mix de genuri muzicale şi setup neconvenţional cu Sensor şi Raluk vor provoca participanţii la petrecerea J&B să intre în ritm. “J&B este trendsetter în ceea ce priveşte organizarea celor mai neconvenţionale petreceri. Prin conceptul The Beat încercăm să arătăm consumatorilor că este nevoie doar de puţină imaginaţie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde şi oricând”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.Consumatorii din toată ţara pot experimenta în avans BEAT-urile surprinzătoare ce vor cuprinde oraşele nominalizate în turneul J&B pe site-ul campaniei www.feelthebeat.ro, o platformă online care le va permite să îşi creeze printr-un singur click propriul ritm şi propria petrecere. Din baruri până în campusurile studenţeşti J&B îşi va face simţită prezenţa încă de vineri, 25 martie, când sibienii vor fi introduşi în atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, în cafeneaua Mai Caffe & Lounge, începând cu ora 21.30. BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale şi nu numai sunt doar câteva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant şi uimitor!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.