dscn0412 resize


În a patra săptămână a turneului naţional J&B, BEAT-urile se aud în Sibiu, sâmbătă, 26 martie, în club Liquid începând cu ora 23.00. Vineri însă BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, în cafeneaua Mai Caffe & Lounge, începând cu ora 21.30.

J&B, whisky-ul celor mai reuşite party-uri, porneşte în turneu naţional pe BEAT-uri antrenante, continuând tradiţia organizării celor mai surprinzătoare petreceri, într-o nouă campanie, „THE BEAT!”, sub conceptul „Start a party!”. Din 5 martie, BEAT-urile trupei Sensor au aruncat în aer petrecerea J&B din Braşov, Constanţa, Iaşi urmând alte 3 săptămâni de turneu în Sibiu, Cluj şi Bucureşti.  „Start a party” cu „THE BEAT!” oricum, oriunde şi pentru oricine fiindcă orice party poate începe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadează de cum intrăm într-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: în casă, la birou, pe stradă, în club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne înconjoară: sunetul tastaturii, bătaia creionului pe birou, paşii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reuşite petreceri: BEAT-urile însoţite de atitudinea potrivită, bună dispoziţie, oameni şi băutura preferată.

Două seri de distracţie

În a patra săptămână a turneului naţional J&B, BEAT-urile se aud în Sibiu, sâmbătă, 26 martie, în club Liquid începând cu ora 23.00. J&B, mix de genuri muzicale şi setup neconvenţional cu Sensor şi Raluk vor provoca participanţii la petrecerea J&B să intre în ritm. “J&B este trendsetter în ceea ce priveşte organizarea celor mai neconvenţionale petreceri. Prin conceptul The Beat încercăm să arătăm consumatorilor că este nevoie doar de puţină imaginaţie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde şi oricând”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.Consumatorii din toată ţara pot experimenta în avans BEAT-urile surprinzătoare ce vor cuprinde oraşele nominalizate în turneul J&B pe site-ul campaniei www.feelthebeat.ro, o platformă online care le va permite să îşi creeze printr-un singur click propriul ritm şi propria petrecere. Din baruri până în campusurile studenţeşti J&B îşi va face simţită prezenţa încă de vineri, 25 martie, când sibienii vor fi introduşi în atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, în cafeneaua Mai Caffe & Lounge, începând cu ora 21.30. BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale şi nu numai sunt doar câteva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant şi uimitor!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu