Coposu închis în weekend pentru un show auto făcut de BMW

1 180

bmwÎncepând din 1 aprilie, la ora 12 şi până în data de 4 aprilie, ora 5 dimineaţa, Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis traficului pe tronsonul dintre Piaţa Unirii şi strada Pompeiu Onofreiu.


Închiderea a fost aprobată de Comisia de Circulaţie pentru desfăşurarea unui eveniment automobilistic care a primit şi avizul Comisiei de Evenimente Publice. La toate intersecţiile care asigură accesul în acest Bulevard dinspre străzile adiacente vor fi montate indicatoare de pre-semnalizare pentru a dirija astfel traficul pe rute ocolitoare. „Transportul public va funcţiona de asemenea pe rute ocolitoare, aceste informaţii fiind disponibile pe site-ul www.tursib.ro”, se artă într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Show cu ultimele modele de la BMW

În acest an, BMW xDrive Live Tour marchează 25 de ani de tracţiune integrală BMW şi oferă clienţilor interesaţi oportunitatea de a experimenta potenţialul xDrive în patru discipline. Astfel, la Bucureşti şi Sibiu sunt aşteptaţi nu mai puţin de 700 de potenţiali clienţi din întreaga ţară pentru a testa modele BMW echipate cu tracţiune integrală BMW xDrive. Ultima etapă este programată la Sibiu pe 1 şi 2 aprilie în cea mai spectaculoasă locaţie a evenimentului de până acum – Bulevardul Corneliu Coposu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. NELUTU scrie

    In mod sigur si in Germania cei de la Bmw ar fi inchis o artera principala a unui oras pentru o chestie de fite,pe care o puteau organiza ori unde altundeva fara a perturba circulatia,dar dee…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...