drum in lucru1

drum in lucru1Tronsoane de pe străzile Viitorului, Ţiglari, Tudor Vladimirescu şi Ferdinand vor închise pentru lucrări în weekend, dar şi pe parcursul lunii viitoare.
Lucrările de reabilitare a drumului pe strada Viitorului vor începe de luni, 4 aprilie. Într-o primă etapă se va executa săpătura generală, pentru aceasta urmând să se închidă traficului tronsonul dintre strada Moara de Scoarţă şi Smighelski, pentru o perioadă de 2 luni. Menţionăm că reţelele de apă şi canalizare au fost deja reabilitate pe această stradă.

Lucrările continuă pe strada Ţiglari

Constructorul va interveni începând de luni, 4 aprilie pe tronsonul situat între străzile Lutului şi Record. Timp de aproximativ 6 săptămâni cât vor dura aceste lucrări, o bandă de circulaţie va fi restricţionată, traficul urmând să se desfăşoare alternativ, pe o singură bandă.

Pe strada Tudor Vladimirescu lucrările sunt deja în desfăşurare

DPC va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson situat între strada Patrioţilor şi strada Paris. Acest tronson va fi închis traficului în perioada 4 – 20 aprilie. Rugăm pe această cale şoferii să folosească rute ocolitoare pe cât posibil pentru a evita eventualele blocaje în trafic.

Pe strada Regele Ferdinand se vor efectua în perioada 2-4 aprilie lucrări de branşare a unei clădiri proprietate privată la reţeaua de gaze. Pentru aceasta este necesară traversarea celor 4 benzi de circulaţie, lucrările urmând să fie efectuate fără întreruperea traficului, iar circulaţia se va desfăşura pe o bandă pe sens, alternativ.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu