Vulc: „CSU Sibiu joacă altceva! Trebuie să învingem Piteştiul”

0 230

vulc1Directorul executiv al lui CSU Sibiu speră ca echipa universitară să termine cel puţin pe locul şapte înainte de play-off. Vulc l-a criticat din nou pe fostul antrenor Audris Prakuraitis pentru că nu a pus în practică cea mai bună tactică. Csu joacă sâmbătă cu Piteştiul de la ora 18.00, partida fiind transmisă în direct în sistem live-video de Ora de Sibiu.


Oficialii lui CSU Sibiu au fost extrem de mulţumiţi după succesul cu 79-81, de miercuri seară de la Bucureşti cu Steaua. Mircea Vulc spune acum că, deşi meciul cu Piteştiul nu este capital, trebuie câştigat de CSU. „Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Nu cred că este cel mai decisiv, pentru că fiecare a fost la fel de decisiv. Sper să câştigăm, indiferent de scor. Am mai salvat acum în ultimele meciuri ceva din acest campionat, pentru că până acum ceva timp nimeni nu ne mai dădea şanse să intrăm în play-off”, a spus joi în conferinţa de presă de la CSU, directorul executiv şi totodată directorul tehnic, Mircea Vulc.

Înţepături pentru Prakuraitis

Vulc a făcut pe scurt o radiografie a schimbărilor petrecute la echipă. Oficialul sibian a găsit şi explicaţia rezultatelor slabe din era Audris Prakuraitis. „Băieţii au jucat altceva faţă de ce vroia Audris să joace. E clar că echipa noastră are jucători care se pretează la un joc în viteză, dar Prakuraitis din păcate, făcea atac poziţional. Aşa am câştigat cu Steaua, adică am practicat un joc în viteză şi ne-am bătut până la sfârşit pentru victorie. Cert este că echipa joacă altceva şi acum vom vedea. Dacă terminăm pe locul şapte vom juca probabil cu Clujul şi vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Vulc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...