Concurs national de kata si kumite în weekendul viitor la Sibiu

0 181

KyokushinCS “MUSASHI DOJO” Sibiu in calitate de organizator, CS “BUDO APULUM” Alba-Iulia, in calitate de coorganizator şi Federatia de Kyokushinkai Tradiţional din România IKO Sosai, cu sediul în Sibiu, organizează in perioada 09-10 aprilie 2011„CONCURSUL NATIONAL DE KATA SI KUMITE de Karate Kyokushinkai Traditional-IKO Sosai Romania”, eveniment de importanţă majoră pentru artele marţiale din România.

Evenimentul se va desfasura pe durata a 2 zile de concurs, astfel:

I. 09 aprilie 2011, Preliminariile Concursului (Turul I la Sectiunea Kata) se vor desfăşura la Sala de Sport a Liceului „Constantin Noica” din Sibiu, Str. Ostirii, începând cu ora 15.00. Intrarea este gratuită.

II. 10 aprilie 2011, Finalele la Kata si competitia de Kumite, se vor desfăşura la Sala Polivalenta Transilvania din Sibiu, incepand cu ora 10.00. Intrarea este gratuită.

Parteneri oficiali: Primaria Municipiului Sibiu, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Direcţia pentru Tineret si Sport a Judeţului Sibiu, CERCUL  MILITAR Sibiu, S.C. BITECO Sibiu, S.C. SIMBA Hotel & Restaurant, S.C. ROMSTAR  S.R.L. Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.