FOTO: Braconieri arestaţi după ce au împuşcat două căprioare la Porumbacu de Jos

1 226

caprioareÎn noaptea de 01/02 aprilie a.c., în jurul orelor 23.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Porumbacu de Jos s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus, într-o zonă cunoscută sub numele „La râpă”, au fost trase mai multe focuri de armă.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii acestui post de poliţie, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu. În urma investigaţiilor efectuate a fost

identificat pe DJ 105 J, între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus un autoturism, care a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor.

caprioare 2După urmărirea şi imobilizarea autoturismului, a fost identificat conducătorul acestuia – M.O., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, aflat singur în autoturism. În timpul cercetărilor, s-a apropiat de autoturism un alt bărbat – R.N., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, care a declarat că este împreună cu M.O.

Cu ocazia percheziţiei autovehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate  două femele din specia căprior cu urme vizibile de împuscare, o armă de vânătoare  cu lunetă, 4 tuburi, precum şi alte obiecte (lanterne, saci, recipiente de plastic etc.). R.N. a declarat faptul că arma de vânătoare identificată în autovehicul îi aparţine şi că cele două căprioare au fost împuşcate de el. Verificările au arătat faptul că una dintre femele căprior era gestantă, având doi pui.

Bunurile folosite la săvârşirea faptelor au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. HOROSCOP scrie

    Cu siguranta am sa mai revin pe aici. Felciitari pentru articol

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.