TOPUL MÂRLANILOR – Mârlanul îndrăgostit de trecerea de pietoni de la BNR

2 141

wbÎn fiecare zi  un domn trecut de prima tinereţe, parchează în acelaşi loc fără să îi pese că blocheze trecerile de pietoni de la Poşta mare sau din faţa sediului Băncii Naţionale a României din Sibiu.

Un sibian vrea să arate că la ora actuală, în România, trecerile de pietoni nu sunt făcute să fie folosite de către cei care aleg să meargă, de voie sau de nevoie, pe jos. După vârsta pe care o are omul ar trebui să aibă indulgenţă şi înţelegere deopotrivă pentru semenii care merg pe jos prin oraş. De unde însă atâta recunoştinţă şi bun simţ. Omul urcă aproape în fiecare zi cu nesimţire pe trotuar şi mai şi claxonează atunci când un muritor îndrăzneşte să aibă tupeul ca să traverseze strada prin acel loc. Poate că ar fi bine ca cineva să vorbească cu domnul primar Iohannis să îi facă domnului un super loc de parcare în mijlocul străzii pe Mitropoliei, ca să nu mai fie deranjat de pietonii ce traversează strada!

P.S. L-am surprins pe domnul cu VW Golf de patru ori în şapte zile parcându-şi maşina în acelaşi loc….

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. unu scrie

    Acolo e o gradinita …tot timpul se parcheaza in jur de ora 4 ca isi ia parintii copii .

  2. me scrie

    poza asta este facuta de vreo 2 sapt. l-am vazut pe stimabilul cu aparat foto in actiune. stimabililor, mai schimbati si voi azimutul. exista si alte strazi pe care se parcheaza in sictir.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.