VIDEO – Licitaţie cu obiecte importante la balul caritabil de după All Star Game

0 106

tordai
Un echipament de al lui "Toci" va fi scos la licitaţie în scop caritabil

Organizatorii show-ului baschetbalistic de la Sala Transilvania au anunţat că la finalul serii va fi un dineu cu invitaţi şi participanţii la All Star Game. La restaurantul Majestic se vor licita printre altele şi un echipament al regretatului Elemer Tordai, dar şi mănuşile lui Lucian Bute.

Mircea Vulc a anunţat joi că în timpul dineului va fi şi o licitaţie pentru a ajuta un copil grav bolnav. „Sperăm să adunăm cât mai mulţi bani. Anul trecut la Oradea s-au strâns de exemplu 20.000 de euro.

U echipament al lui Tordai, Ilie Năstase a trimis o minge cu autograf, Lucian Bute a trimis mănuşile lui cu autograf, Gabriela Szabo a trimis o plachetă cu autograful ei pe ea, tricourile de la Old Boys vor fi licitate. De asemenea se va licita şi un album de la olimpiada din China, mingea de joc de asemenea va fi licitată şi va avea semnăturile tuturor jucătorilor, mai este şi un echipament al lui Toni Alexe şi desenele copiilor care au participat la concursul făcut de Csu Sibiu. Mai sunt şi multe alte lucruri atractive ce sunt scoase la licitaţie” a explicat Mircea Vulc.

VEZI VIDEO PENTRU DECLARAŢIA COMPLETĂ

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.