Dezbatere pe tema adulţilor aflaţi în situaţie de risc pe piaţa muncii, vineri la Ibis

0 123

ibisHotelul Ibis din Sibiu va găzdui vineri, 08 aprilie, la ora 09:30, un seminar de formare susţinut de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (F.D.S.C), despre importanţa participării la programe de formare a adulţilor aflaţi în situaţie de risc pe piaţa muncii.

Seminarul îşi propune să dezbată pe larg, problemele cu care se confruntă organizaţiile care desfăşoară proiecte de formare continuă a adulţilor. Pe parcursul evenimentului, Dan Petre, managing partner şi director al departamentului de studii calitative al companiilor D&D Research, va dezvălui ce îi motivează pe români să se dezvolte personal şi profesional.

Într-un format interactiv, fiecare grup de lucru va avea ocazia să identifice provocările întâmpinate şi soluţiile necesare, pentru a creşte nivelul de implicare al adulţilor în programele de formare continuă, în special în cele de calificare şi re-calificare. Rezultatele dezbaterilor vor fi incluse în elaborarea strategiei naţionale pentru stimularea participării adulţilor la formarea continuă realizată în cadrul proiectului. Seminarul face parte din primul proiect naţional de promovare a invăţării pe parcursul intregii vieţi, dezvoltat de către un parteneriat format din Asociaţia Observator pentru Dezvoltarea Învăţării Permanente, TBWA\Bucureşti, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Gnosos Consult.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.