Încep înscrierile la „Cupa Vinului” la Fotbal! Premii în sute de litri de vin!

0 151

terenOrganizatorii competiţiei ce are loc în perioada 16-17 aprilie pun la bătaie aproape 200 de litri de vin pentru echipele participante.

Scopul competiţiei este cel de cultivare a pasiunii și dezvoltarea spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.

Înscrierile se fac pe tabel nominal, până la data de joi  14.04. 2011 ora 20.00  (la şedinta tehnică). Competiția va avea loc pe data 16 – 17.04.2011, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27 ,începand cu ora 9.00. Competiția se va desfășura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipa va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1). Şedința tehnică va avea loc joi 14.04.2011 ora 20.00. „Datele tehnice și regulamentul competiției vor fi stabilite în ședința tehnică  unde va participa un reprezentant din fiecare echipă” spun Darius Mara şi Marian Pop, cei doi organizatzori ai evenimentului.

Competiţie „stropită” cu vin

Pentru că acest eveniment poartă numele de CUPA VINULUI, premiile sunt şi ele destul de sugestive. Este vorba de peste 150 de litri de vin puşi la dispoziţie de sponsorul competiţiei, firma Ciumbrud. „Vom premia toate echipele de pe podium, în cadrul unei festivităţi ce are loc la sfârșitul competiției” mai spune Darius Mara

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.