VIDEO – Beni Pelger: ”E greu să stau departe de Sibiu. Aici am cele mai plăcute amintiri”

236

Fostul jucător emblematic al lui CSU Sibiu a vorbit după meciul de la All Star Game de momentele trăite la revenirea în Sala Transilvania. Plerger spune că nu știe dacă se va întoarce în viitor de tot în țară. Beni cere sibienilor să îl sprijine pe Cătălin Vulc la cârma lui CSU.

Vizibil emoționat de revenirea după o vreme îndelungată, acasă în Sibiu și la Mediaș, Beni a vorbit imediat după meciul de la All Star Game, din Sala Transilvania, despre momentele trăite și despre CSU Sibiu. ”Acasă e acasă! Sibiul e orașul meu chiar dacă e de adopție. În suflet aici simt că trăiesc. Aici am cele mai frumoase amintiri și cei mai buni prieteni și aici există o galerie excepțională. Aici am trăit momente emoționante, cum a fost și cel de azi când mi-am revăzut foștii colegi. Eu mă așteptam ca sala să fie plină. Am recunoscut în sală fețe de oameni care veneau la sală și când jucam și eu. E greu să stau departe de baschet. Urmăresc însă meciurile lui CSU, citesc ziarele pe internet și încerc să stau cât de mult pot în contact cu echipa” a spus Beni

Nu a fost ofertat oficial de CSU Sibiu

Beni a vorbit și despre evoluția Sibiului în actualul sezon. ”Au intrat în play off după câteva meciuri foarte grele și au dovedit că șanse. Eu zic că cel mai important mai ales pentru suporteri este foarte important că echipa a intrat în play-off. Faptul că joacă cu Clujul este probabil cea mai mare realizare pentru suporteri în acest sezon. Este ca o finală. Nu știu dacă mă întorc acasă. Nu știu ce îmi va rezerva destinul. Vom vedea pe viitor” a mărturisit acesta.

Legat de o revenire la CSU, dar ca antrenor, fostul jucător a mărturisit că nu a fost ofertat niciodată concret de către oficialii sibieni. ”Toată lumea mă întreabă dacă vin la Sibiu. Au fost doar simple supoziții și nimic concret legat de venirea mea ca antrenor la CSU Sibiu. Eu zic că Sibiul are acum un antrenor, care se descurcă și sper ca toată lumea să îl susțină” a încheiat acesta.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)