FOTO: Echipamentul lui Toci adjudecat cu 2700 lei de către Mircea Vulc! Mănușile lui Bute s-au licitat cu 1.600 de lei. Vezi aici galerie foto de la All Star Game!

0 88

manusi bute
Foto: cemerita.ro

Blogul cemerita.ro a dezvăluit duminică detalii de la licitația avută loc sâmbătă seară, după All Star Game-ul disputat la Sala Transilvania. Aproximativ 24.000 de lei s-au strâns la balul caritabil. Mănușile de box ale lui Lucian Bute s-au vândut cu 1.600 de lei. Cel mai scump articol licitat a fost o mini-minge de baschet semnată de toţi jucătorii participanţi la All Star Game 2011 – 3700 lei.

Aseară, după All Star Game-ul de la Sibiu, a avut loc dineul aniversar organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de existenţă F. R. Baschet şi 40 de ani de activitate CSU Sibiu. Aici s-au strâns toţi oamenii importanţi de baschet din România. Evenimentul central al dineului a fost licitaţia condusă chiar de preşedintele FRB, Carmen Tocală. Pe lângă echipamentele de joc cu care au revenit pe parchetul sălii, sâmbătă seară, fostele stele ale baschetului sibian şi românesc, au mai fost licitate echipamente de joc ale regretatului Elemer Tordai, o minge de baschet cu autograful lui Ghiţă Mureşan, o rachetă de tenis semnată de Ruxandra Dragomir, echipamente trimise de Federaţia Română de Atletism, cu autografe şi mănuşi de box semnate Lucian Bute. În total s-au strâns, în urma licitaţiilor, 24140 lei şi 1000 euro, bani care vor fi donaţi spitalului de copii din Sibiu pentru a-şi achiziţiona un aparat de ventilaţie ce costă 7000 euro. Cel mai scump articol licitat a fost o mini-minge de baschet semnată de toţi jucătorii participanţi la All Star Game 2011 – 3700 lei. Licitaţia pentru mingea de baschet cu autograful lui Ghiţă Mureşan s-a încheiat la suma de 2600 lei. Racheta de tenis semnată de Ruxandra Dragomir – 500 euro. Mănuşile de box cu autograful lui Lucian Bute – 1600 lei. Bătălie mare s-a dus pe maieul de joc cu numărul 9 al CSU Sibiu, purtat de regretatul Elemer Tordai. Maieul a fost adjudecat de directorul executiv CSU Sibiu, Mircea Vulc, cu suma de 2700 lei. Vulc a mai câştigat şi echipamentul purtat de Beni Pelger la All Star Game, cu 800 lei.[nggallery id=688]

articol preluat de pe blogul cemerita.ro. Pentru mai multe fotografii de la licitație click AICI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.