Concert extraordinar Guilty Lemon, joi seară în Music Pub

0 164

Guilty Lemon Music PubUna dintre cele mai în vogă trupe sibiene ale momentului susține joi, 14 aprilie, un concert extraordinar în Music Pub Sibiu. Intrarea la concert este liberă, iar după concert, trupa vă invită la un after party în Music Pub Extension.

Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007, la Sibiu. Formația combină elemente de funk,  jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene. Invitați la festivaluri și concerte renumite din România, Guilty Lemon își începe ascensiunea în mai 2008, odată cu câștigarea Galelor Studențești de Jazz, din cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Sibiu. În perioada 2008-2010, trupa a avut o bogată activitate concertistică în toată ţara şi a participat la numeroase festivaluri de gen, în calitate de invitaţi speciali. Momentan band-ul lucrează la primul album, ce va conţine 10 piese, şi care va apărea la sfârşitul verii. Lansarea albumului va fi urmat de un turneu de promovare în toate oraşele importante din România. Membrii Guilty Lemon sunt deseori solicitați în proiecte importante. Printre cele mai valoroase colaborări se numără proiectul „Slang”, câștigător al Festivalului Cerbul de Aur, “Sixty Nine” și “Trafic Blues Band”, “Big Band-ul Academiei de Muzica din Cluj”, „Morandi” și „Horea Brenciu Band”.

Show deosebit de sunet şi lumină

Formula actuală a trupei numără cinci persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitara. Intrarea la concert este liberă, iar după concert, trupa vă invită la un after party în Music Pub Extension.  “Vă aşteptăm la un show deosebit de sunet şi lumină, promis de Guilty Lemon, în 14 aprilie, la Music Pub”, spun organizatorii evenimentului. Concertul Guilty Lemon este organizat de Music Pub, cu sprijinul Radio Guerilla, Sibiu Media Center, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Grolsch.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.