TOPUL MÂRLANILOR: Cum să blochezi accesul pietonilor pe scările de la Teatrul Gong

0 107

IMG 0749Ce faci dacă nu găseşti un loc de parcare şi te doare în cot de pietoni? Simplu! Le blochezi accesul pe trecerile de pietoni sau către scările ce împânzesc Oraşul de Jos şi Centrul Istoric.

Ştim că e greu să găseşti un loc de parcare mai ales la orele de vârf în zona centrală a oraşului, dar nu înţelegem nesimţirea şi tupeul celor la care nu le pasă deloc de pietoni. Zilele trecute una din cele mai folosite scări de acces dinspre teatrul Gong, către centrul istoric, prin zona străzii Poştei, a fost „ştrangulată” de un Audi A3. Şoferul cu pricina s-a gândit el că pietonii pot să se subţieze şi să îi ocolească „frumuseţea” de maşină şi a parcat taman pe jumătate din calea de acces către scări, dispre Centumvirilor.

Oare nu s-a gândit că îşi pune în pericol în primul rând „fraţii” şoferi din trafic, care nu pot să vadă dacă de pe scări urcă cineva sau vreun copil grăbit să ajungă în capătul scărilor poate să sară în faţa autovehiculelor şi nu va fi zărit de şofer din simplul motiv că maşina lui blochează vizibilitatea? Noi zicem că nu şi îi facem loc acestui Audi cu nr Sb – 27 – RAV în „onorabila” galerie din Topul Mârlanilor![nggallery id=689]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.