Primăria Sibiu şi Prefectura Sibiu joacă fotbal în deschidere la „Cupa Vinului”

0 122

mingeOrganizatorii competiţiei ce are loc în perioada 16-17 aprilie pun la bătaie aproape 200 de litri de vin pentru echipele participante.

Scopul competiţiei este cel de cultivare a pasiunii și dezvoltarea spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.

Aproximativ 10 echipe participă la Competiția va avea loc în zilele de 16 şi 17 aprilie 2011, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27 ,începand cu ora 9.00. Competiția se va desfășura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipa va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1). „Am dorit să facem un îndem pentru mişcare şi sănătate şi pentru reprezentanţii instituţiilor publice din oraş. Ne bucurăm că cei din Primăria municipiului Sibiu şi reprezentanţi din Prefectura Sibiu au dat curs invitaţiei noastre. Echipele celor două instituţii vor juca în deschiderea competiţiei, sâmbătă de la ora 9.00” spun Darius Mara şi Marian Pop, cei doi organizatzori ai evenimentului.

Competiţie „stropită” cu vin

Pentru că acest eveniment poartă numele de CUPA VINULUI, premiile sunt şi ele destul de sugestive. Este vorba de peste 150 de litri de vin puşi la dispoziţie de sponsorul competiţiei, firma Ciumbrud. „Vom premia toate echipele de pe podium, în cadrul unei festivităţi ce are loc la sfârșitul competiției” mai spune Darius Mara

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.