UPDATE: Teatro Caprile și-a anulat turneul de la Sibiu din cauza unei viroze

0 91

Karla und Helver 2 copyright Traude PichlerTeatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu ar fi trebuit să găzduiască luni, 18 aprilie, ora 19:00, spectacolul „Helvers Nacht / Noaptea lui Helver” de la Teatro Caprile din Viena. Spectacolul a fost anulat duninică, după ce actrița Katharina Grabher a contractat o viroză severă.

Posesorii de bilete sunt rugaţi să se adreseze către Agenţia Teatrală din Sibiu (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) de luni până vineri între orele 11:00 – 18:00, iar sâmbata între orele 11:00 – 15:00. Biletele pot fi rambursate sau schimbate cu locuri la alte spectacole, în limita locurilor disponibile.

„Helvers Nacht / Noaptea lui Helver” este o adaptare după romanul omonim al autorului polonez Ingmar Villqist ce prezintă ultimele ore din viaţa lui Helver, un bolnav psihic a cărui moarte coincide cu prăbuşirea regimului hitlerist. Andreas Kosek, regizorul spectacolului, pune în scenă o poveste marcantă, alertă, în care se respinge ideea de normal, adecvat sau nedemn de viaţă, tocmai pentru a susţine persoanele cu alte nevoi sau nevoi speciale. Acest spectacol a fost creat pentru a respinge ideea că oamenii sunt un capital a cărui valoarea constă în utilitate. Reprezentaţia de la Sibiu continua turneul companiei vieneze de teatru care a mai susţinut spectacole în Bulgaria şi Serbia.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...