VIDEO – FOTO: Super atmosferă în trenul Beck’sperience. Sute de sibieni s-au distrat cu Grimus şi Şuie Paparude

0 182

Becksperience Sibiu 16 aprilie 2011 15Trenul Beck’sperience a rulat pe traseul Sibiu – Sighişoara şi retur.

Concertele cu Şuie Paparude şi Grimus, dar şi seturile live ale lui DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully şi DJ Limun au făcut ca atmosfera să fie incredibilă, iar experienţa unică.

Trenul Beck’sperience, compus din 11 vagoane transformate în club pe şine a purtat călătorii pe durata a cinci ore de petrecere, pe ruta Sibiu – Sighişoara şi retur.

Cu ajutorul a peste 4 tone de echipamente, trenul a fost metamorfozat într-un spaţiu dedicat muzicii live şi dansului. Interiorul a două vagoane a fost demontat complet pentru a face loc scenelor şi pupitrului pentru DJ, adică zona de club a trenului Beck’sperience.

Alte trei vagoane au fost modificate parţial, păstrând doar jumătate din scaune, pentru a da naştere zonei de lounge iar şase vagoane au fost transformate în restaurante şi cafe baruri pentru relaxare.

Indiferent de vagonul au ales să-şi petreacă timpul invitaţii, cele 20 de plasme au transmis concertele din zona de club, iar muzica live a trupelor Şuie Paparude, Grimus, DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully şi DJ Limun s-a putut auzi în orice colţ al trenului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.