fbpx

VIP”S VIDEO – Botezatu şi Oana Zăvoranu îşi fac de cap şi vor să se cupleze…

0 162

oanaOana Zăvoranu şi Cătălin Botezatu se cunosc de mult timp, dar prietenia care îi leagă s-ar putea transforma foarte uşor într-o mare dragoste. Remarcile glumeţe şi vorbele cu două înţelesuri pe care şi le-au aruncat în timpul emisiunii Simonei Gherghe, unde Oana a fost invitată să-şi arate noii sâni, lasă loc multor interpretări.

În timp ce Oana se plângea de durerile insuportabile pe care le are, creatorul de modă, aflat în direct din Târgu Mureş, a liniştit-o: „Marek  (n.red. doctorul estetician Marek Vâlcu) şi-a făcut treaba, uite ce bine arată Oana!”. Şi tot el a continuat glumeţ: „Eu te voiam oricum, chiar şi fără silicoane”.

De-a lungul emisiunii „Acces Direct”, cei doi şi-au continuat flirtul şi glumele cu două înţelesuri, spre deliciul celor prezenţi.  Ana Maria Prodan, aflată în platou pentru a-şi susţine prietena, a pus paie pe foc, sfătuindu-l pe Botezatu ce maşină să-i ofere cadou celei pe care o complimenta într-una. Ba mai mult Ana Maria a „dat din casă”, povestind remarcile designerului la adresa Zăvorancei făcute cu ceva timp în urmă: „De când mă uit eu dupa asta, Prodanco…”

Deşi Oana Zăvoranu a încercat să-l descurajeze spunându-i că-i va cheltui toţi banii dacă vor avea o eventuală relaţie, Cătălin a fost tranşant: „Este provocarea vieţii mele. Pe care o accept”. Creatorul de modă a recunoscut chiar că i s-au aprins mai demult călcâiele după Oana: „M-am îndrăgostit de Oana la un interviu pe care l-am făcut la malul mării. Este o femeie frumoasă, extrem de sensibilă, chiar  dacă nu vrea să se vadă.”. sursa: Libertatea

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.