pustai

pustaiAntrenorul lui Gaz Metan vrea să-l încurce pe Dorinel Munteanu, din drumul spre titlu şi crede că Gaz Metan are puterea să se bată cu liderul chiar şi cu 6 indisponibili. Markovic, Buchta, Aganovic şi Del Campo sunt accidentaţi, iar Munteanu şi Hoban sunt suspendaţi. Meciul are loc joi de la ora 16.00 la Galaţi.

“Ne aşteaptă un meci greu, la liderul campionatului. În tur ne-au învins, dar sper ca joi să ne luăm revanşa. În condiţiile acestui program încărcat, cine are un lot mai valoros şi mai numeros are câştig de cauză” , crede Cristi Pustai.

Medieşenii se mai gândesc încă la Europa League şi cred că partida cu Oţelul poate fi decisivă în drumul lor spre prima calificare într-o cupă europeană din istorie. “Va fi un meci foarte periculos. Rezultatul de joi este foarte important dacă vrem să ne calificăm în Europa League. Până la finalul campionatului ne gândim la Europa League. O să tragem tare în ultimele etape. Dacă avem mai mult noroc decât până acum putem să obţinem calificarea”, a spus golgheterul Gazului, Eric de Oliveira.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu