Atenție! Din nou lucrări la străzi şi modificări în trafic în Sibiu

0 92

drum in lucru11Încep lucrările pe strada Anghel Saligny. Lucrări vor începe din data de 28 aprilie şi pe strada Paris. Traficul de pe strada Lutului va fi temporar deviat pe rute ocolitoare în perioada 27 – 29 aprilie. Traficul va fi temporar deviat şi de pe strada Kiev în zilele de 2 şi 3 mai.

Constructorul contractat de municipalitate a început din data de 26 aprilie lucrările, circulaţia urmând să se desfăşoare pe o singură bandă, alternativ. Strada face parte din pachetul de şase străzi din zona Calea Dumbrăvii-Turnişor, finanţat din cel de-al treilea împrumut BERD contractat de municipalitate. Conform estimărilor constructorului, lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii iunie.

Lucrări vor începe din data de 28 aprilie şi pe strada Paris. DPC va interveni pe această stradă pentru montarea de noi borduri şi refacerea straturilor asfaltice. Lucrările sunt necesare dat fiind că pe această stradă a fost reabilitată canalizarea în cadrul contractului finanţat cu fonduri ISPA, derulat prin SC Apă Canal. Lucrările de reabilitare pe strada Paris vor fi finalizate până la sfârşitul lunii mai.

Traficul de pe strada Lutului va fi temporar deviat pe rute ocolitoare în perioada 27 – 29 aprilie pentru a permite astfel cuplarea la conducta de apă la intersecţia acestei străzi cu strada Ţiglari. Circulaţia pe strada Ţiglari nu va fi afectată.

Traficul va fi temporar deviat şi de pe strada Kiev în zilele de 2 şi 3 mai. Această stradă va fi închisă traficului în perioada menţionată pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.