VIP’s VIDEO – Primele imagini cu Cristi Borcea şi viitoarea lui soţie, Alina Vidican

481

Cristi Borcea a ajuns ieri seară la Miami unde s-a întâlnit cu iubita lui şi a vorbit pentru prima dată în faţa camerelor de luat vederi alături de fotomodelul Alina Vidican. Alina spune că a aşteptat de opt ani să se căsătorească şi Cristi Borcea este persoana cea mai dragă din viaţa ei.

„Sunt cea mai fericită femeie din lume. Am aşteptat clipa asta de opt ani. Cristi e viaţa mea şi îl iubesc cel mai mult din lume, din prima clipă.”, a spus Alina Vidican, conform Pro TV.

Alina Vidican l-a aşteptat îmbrăcată în alb şi roşu pe aeroportul din Miami pe Borcea şi i-a sărit în braţe când s-au întâlnit.

Deşi spun că nu s-au logodit, Alina a arătat inelul pe care îl poartă pe deget în valoare 80.000 de euro.

Cristi Borcea a mărturisit că se gândeşte să predea toate funcţiile lui de la Dinamo lui Dragoş Săvulescu şi din vară să se retragă şi să petreacă tot timpul alături de viitoarea lui soţie.

„Vin des la Miami dar acum vin din altă postură pe care am tot amânat-o dar era inevitabilă. O să rămân mai mult la Miami şi din vară aş vrea să îi predau totul legat de club lui Dragoş Săvulescu”, a spus Cristi Borcea. sursa: Can Can

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi