fbpx

Creativitate pentru seniorii Zonei de miscare

0 82

CS sbSeniorii, membrii ai programului Zona de miscare derulat de Asociatia Colors in Sibiu au ocazia sa-si exerseze abilitatile practice de creativitate in cadrul unui atelier lunar.

In luna mai (3 mai) seniorii vor invata se realizeze decoratiuni interioare folosind tehnica spiralarii, iar atelierul de la inceputul lunii iunie le va testa creativitatea in a decora ghivece de flori, folosind tehnica servetelului. La cele trei ateliere anterioare, ei au realizat magneti de frigider si decoratii de Paste, pozele putand fi gasite pe contul de facebook al asociatiei www.facebook.com/asociatiacolors.

Atelierul de creativitate reprezinta o noua oportunitate de a-ti petrece timpul liber intr-un mod placut, redescoperind lumea lucrurilor frumoase, a obiectelor confectionate manual, in ton cu anotimpul existent. Accesul este gratuit pentru membrii Zonei de miscare.

Atelierul face parte din programul “Zona de miscare” care se adreseaza seniorilor si urmareste mentinerea unui stil de viata sanatos, prin practicarea cu regularitate a activitatilor de miscare, mentinerea independentei si autonomiei personale, cresterea gradului de socializare si a implicarii in comunitate. Programul initiat in luna aprilie a anului trecut, in Sibiu a implicat pana in prezent 62 de varstnici in activitati de mobilizare, activitati nonformale și de voluntariat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.