fbpx

Mircea Vulc: „Până în 24 iulie va fi stabilit noul lot al lui CSU Sibiu”

2 216

vulc1
Mircea Vulc

Directorul executiv al clubului sibian spune că Sibiul va aduce jucători tineri atât în ceea ce priveşte străinii cât şi în ceea ce priveşte jucătorii autohtoni.

Omul din fruntea clubului sibian spune că pentru viitorul sezon strategia clubului în privinţa transferurilor va fi diferită faţă de cea din ultimele sezoane. Vulc promite că în această vară echipa va fi gata chiar din startul pregătirilor. „Probabil vom face reunirea lotului la finele lui iulie. Eu mi-am propus ca până în 24 iulie să avem perfectate toate transferurile”, a explicat Mircea Vulc. Acesta spune că Sibiul va pune în practică ideea de a aduce la echipă jucători tineri şi de perspectivă. „Vrem să facem un lot cu jucători ambiţioşi şi tineri. Vor fi perfectate contracte pe cel puţin două sezoane. Este un lucru pe care l-am dorit şi în sezonul trecut dar fostul antrenor nu l-a pus în practică” a mai spus Vulc.

Întinerire şi printre români

Sibiul vrea să aibă un lot tânăr şi de perspectivă şi în ceea ce priveşte jucătorii din România. „Oferte de jucători avem şi acum. Bani să fie. Sunt doi jucători buni care acum ar veni la Sibiu. Trebuie să aducem şi jucători români care să fie dornici de afirmare şi să joace bine” mai spune oficialul lui CSU Sibiu.

Antrenamente la Şura Mică?

Sătui de problemele avute în ultimele luni în ceea ce priveşte folosirea pentru antrenamente a Sălii Transilvania, Mircea Vulc spune că pe viitor CSU Sibiu se gândeşte să folosească noua Sală de Sport de la Şura Mică. „Este aproape gata. Va avea peste 900 de locuri, iar parchetul de acolo este mult mai bun decât în Sala Transilvania. Dacă nu vom fi lăsaţi să ne vedem de treabă la Transilvania, sigur că o să apelăm la soluţia Şura Mică” a mai spus oficialul lui CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. pisica de mare scrie

    CSU Atlassib Sura Mica. Suna chiar bine…un fel de Concordia Chiajna a baschetului!

  2. lup de mare scrie

    Bai frate asta e nxxxxx…..azi maine joaca CSU la el in ograda. Omul e dus rau….

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.