Hămbăşan răbufneşte: „Am vrut să fac schimbări în iarnă la Voinţa, dar nu am fost lăsat!”

0 89

pro 1 wb1
Ioan Hămbăşan spune că a vrut să facă schimbări şi în staful tehnic al echipei

Patronul clubului spune că a vrut să aducă jucători cu experienţă la echipă, în iarnă. Hămbăşan spune că investitorii din Germania nu mai vin la Sibiu. Voinţa joacă azi de la ora 18.00 cu Mureşul Deva, pe Municipal.

Cu doar două luni în urmă, la Voinţa Sibiu toate lucrurile păreau, la suprafaţă, excelente. Elevii lui Alexandru Pelici jucau fotbal de calitate, echipa era în fruntea clasamentului, iar nemţii lui Beckenbauer păreau gata să vină cu banul.

Acum Voinţa se poticneşte, coboară în clasament, speranţele de promovare se îndepărtează. Nici urmă de nemţi, nici urmă de ajutor financiar pe plan local, primarul Johannis Klaus având alte priorităţi. Supărat pe înfrângerea de la Slatina, scor 2-3, finanţatorul Ioan Hămbăşan şi-a spus ofurile la „Fotbal la matineu”, la Radio Sport Total FM:

„Până aici am putut să jucăm bine. Nu avem de ce să ne supărăm. Nu am venit cu scuze, ci mai degrabă cu acuze. În iarnă am vrut să fac ceva schimbări în staff, dar şi să aduc 3-4 jucători care să facă faţă pretenţiilor de promovare în prima ligă. Cei din conducere au spus că nu e nevoie, iar acum îmi reproşez că am cedat. Cât despre colaborarea cu nemţii, nu mai este de actualitate, nu am mai fost contactaţi de nimeni. Noi am dorit un parteneriat, ei au dorit o preluare integrală, dar la spiritul unei tranzacţii păguboase nu am marşat. Mai bine săraci şi stăpâni pe ale noastre, decât la comanda altuia”, a spus finanţatorul sibienilor. sursa: liga2.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...