boc1

boc1PDL Sibiu a anunţat oficial joi că premierul Emil Boc va sosi vineri în Sibiu pentru prezenta moţiunea „România dreaptă, România puternică”, în vederea alegerilor pentru preşedinţia partidului.

Prim-ministrul Emil Boc, preşedinte al PDL, va fi prezent mâine, 6 mai, la Sibiu, pentru a-şi prezenta moţiunea „România dreaptă, România puternică”, în vederea alegerilor pentru preşedinţia partidului, cu ocazia Convenţiei Naţionale a PDL, din 14 mai. „D-l Emil Boc se va întâlni cu activul de partid al organizaţiei judeţene, în amfiteatrul Universităţii RO-GER, începând cu ora 16.30. Presa va avea la dispoziţie câteva minute, la începutul şedinţei, pentru imagini foto şi cadre video, urmând ca, la finalul întâlnirii, d-l Boc să răspundă la întrebările ziariştilor”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Sibiu.

Iohannis nu se vede cu Boc

Primarul Sibiului a declarat joi dimineaţă că el personal nu a fost solicitat pentru o întrevedere cu Emil Boc. „Domnul Boc nu s-a anunţat la mine. Pentru primul ministru însă îmi fac timp oricând pentru o întrevedere” a spus diplomat primarul Sibiului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns