intercity

intercityUn tânăr de 17 ani s-a aruncat în faţa trenului după ce părinţii au aflat că are probleme la şcoală. La Tilişca un muncitor din Maramureş s-a aruncat şi el în faţa trenului.

Sesizaţi telefonic în cursul orelor 9.00 ale acestei dimineţi, cu privire la faptul că în zona Haltei Tilişca o persoană de sex masculin a fost accidentată mortal de un tren, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Sibiu au demerat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„La faţa locului poliţiştii au identificat o persoană de sex masculin decedată, după ce a fost lovită de trenul Inter City, care circula pe relaţia staţiilor de cale ferată  Sibiu-Budapesta. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că victima – M.I., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în judeţul Maramureş, se afla în zona respectivă împreună cu echipa de muncitori ai unei societăţi la care era angajat, efectuînd lucrări de defrişare a vegetaţiei în zona căii ferate şi în mod voluntar s-a aruncat pe linia de cale ferată, în faţa trenului”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

S-a certat cu părinţii

Un alt incident asemănător a fost sesizat la 5 minute distanţă, respectiv în jurul orelor 9.05, în zona staţiei CF Copşa Mică. În zona staţiei CF Copşa Mică a fost identificat minorul M.C., în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Târnava, decedat după ce a fost lovit de trenul personal nr.2563 care circula pe relaţia staţiilor CF Sibiu – Sighişoara. „Din investigaţiile efecuate s-a stabilit faptul că victima, în mod voluntar s-a aruncat în faţa trenului aflat în mişcare, fiind văzut şi avertizat de mecanicul de locomotivă care a frânat oprind trenul. Ambele cazuri sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Sibiu”, a mai spus Luciana Balteş.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns