ŞOCANT: Dublă sinucidere în acelaşi timp la Tilişca şi la Copşa Mică. Doi bărbaţi s-au aruncat în faţa trenului

150

intercityUn tânăr de 17 ani s-a aruncat în faţa trenului după ce părinţii au aflat că are probleme la şcoală. La Tilişca un muncitor din Maramureş s-a aruncat şi el în faţa trenului.

Sesizaţi telefonic în cursul orelor 9.00 ale acestei dimineţi, cu privire la faptul că în zona Haltei Tilişca o persoană de sex masculin a fost accidentată mortal de un tren, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Sibiu au demerat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„La faţa locului poliţiştii au identificat o persoană de sex masculin decedată, după ce a fost lovită de trenul Inter City, care circula pe relaţia staţiilor de cale ferată  Sibiu-Budapesta. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că victima – M.I., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în judeţul Maramureş, se afla în zona respectivă împreună cu echipa de muncitori ai unei societăţi la care era angajat, efectuînd lucrări de defrişare a vegetaţiei în zona căii ferate şi în mod voluntar s-a aruncat pe linia de cale ferată, în faţa trenului”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

S-a certat cu părinţii

Un alt incident asemănător a fost sesizat la 5 minute distanţă, respectiv în jurul orelor 9.05, în zona staţiei CF Copşa Mică. În zona staţiei CF Copşa Mică a fost identificat minorul M.C., în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Târnava, decedat după ce a fost lovit de trenul personal nr.2563 care circula pe relaţia staţiilor CF Sibiu – Sighişoara. „Din investigaţiile efecuate s-a stabilit faptul că victima, în mod voluntar s-a aruncat în faţa trenului aflat în mişcare, fiind văzut şi avertizat de mecanicul de locomotivă care a frânat oprind trenul. Ambele cazuri sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Sibiu”, a mai spus Luciana Balteş.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. copsa scrie
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.