arhiva

arhivaTraficul rutier a fost blocat aproximativ 3 ore în cursul nopţii de 4-5 mai, pe DN 1, în afara localităţii Miercurea Sibiului. Accidentul s-a produs în jurul orelor 2.25 pe DN 1, în afara localităţii Miercurea Sibiului, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Conducătorul unui autotren – A.I., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, în timp ce se deplasa pe DN 1, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers iar semiremorca a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt ansamblul tir condus regulamentar de un cetăţean străin, autotren ce s-a răsturnat în sanţul din dreapta a directiei de deplasare Sebeş – Sibiu. După impact semiremorca autotrenului de Constanţa s-a desprins şi a rămas perpendicular pe partea carosabila, fiind acroşată de un alt ansamblu TIR. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto străin. Traficul rutier a fost blocat în zona aproximativ 3 ore, fiind deviat pe ruta ocolitoare Gârbova – Câlnic, fiind dirih’jat de agenţii rutieri.

Un rănit din Polonia

In cursul noptii, in jurul orei 4.00, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns un pacient de 35 de ani, din Polonia, victima unui accident rutier. „Barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu multiple escoriatii si contuzii faciale si ale scalpului, precum si contuzii la nivelul membrelor inferioare, pacientul a primit ingrijiri medicale si nu a necesitat internare”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns